Je hebt gezocht naar de term: ‘Online Marketing’

On∙line mar∙ke∙ting (werkwoord) (onzijdig; veelomvattend enkelvoud)

Een verzameling van: social media marketing, content marketing, zoekmachine marketing, online advertising, realisatie nieuwe website of webshop en online campagnes. Ook helpt Marketing Rumors bij het optimaliseren van jouw website of webshop, om te zorgen dat het aantal conversies verhogen, waardoor je websitebezoeker niet alleen kijkt, maar ook tot actie over gaat!

Hieronder een overzicht hoe Marketing Rumors dit doet. Benieuwd naar de expertise, bekijk dan de diensten of neem contact met mij op!


 

STRATEGIE

Het verschil tussen hoe je gezien wordt en hoe je hier bent gekomen. Je komt er achter door middel van onderzoek. Dat kan je zelf doen, maar dat kan je nog beter laten doen. Marketing Rumors doet dit graag.

En zelfs nog een stapje terug. We kijken naar de bedrijfsdoelen en de wensen, naar je missie en visie, en het online gedrag van jouw doelgroep; de customer journey. Een doelgroep- of marktonderzoek; Marketing Rumors verzamelt de resultaten uit de onderzoeksfase en maakt een match tussen je bedrijf, je doelgroep, de markt en de mogelijkheden.

UITVOERING

Na onderzoek en advisering, volgt de uitvoering. Oftewel; geen woorden, maar daden. Heb je niet de tijd of ervaring om het zelf te doen? Dan doet Marketing Rumors het voor je. Dat kan variëren van het opstarten tot volledige uitvoering van begin tot oneindig.

Ik kan je tijdens de uitvoering van dienst zijn met jouw social media activiteiten, online adverteren, adverteren in de zoekmachine (Google Adwords), beter gevonden worden in de zoekmachine (zoekmachine optimalisatie), het optimaliseren van je huidige website of het realiseren van een nieuwe website of webshop.

TRAINING

Je hebt de ‘wie-vraag’ beantwoord met ‘wij’, maar je kan alsnog hulp gebruiken? Marketing Rumors traint en coacht jouw medewerkers in wat, waar, wanneer en hoe. Op maat gemaakt, voor kleine en grote groepen en met kennis en enthousiasme.

Onderwerpen waarin getraind en gecoacht kan worden zijn: online marketing, social media, website-optimalisatie, personal branding en online reputatie-management.

FREELANCE

Op zoek naar advies en ondersteuning voor een langere periode? Naast projectmatig werken, is er ook ruimte voor freelance opdrachten. Vraag naar de mogelijkheden van freelance werken op gebied van online marketing, communicatie en PR. Na een persoonlijke kennismaking, maak ik samen met jou een analyse op en kijk ik naar de mogelijkheden qua uren en middelen.