WEBSITE OPTIMALISATIE

Ontevreden over de website resultaten of zie je in Google Analytics dat je veel website bezoekers krijgt maar geen conversies genereert zoals een verkoop, een nieuwsbrief aanmelding of een brochure download? Dan is het tijd om te optimaliseren. Met mijn kennis en ervaring in neuromarketing, krijg jij van mij een spoedcursus online verleiden. Als dat niet sexy klinkt! Ik bied je handvatten, tips en trucks om jouw website te optimaliseren in opmaak, vormgeving en tekst zodat jouw bezoekers overgaan tot conversie.

Neem contact op en loop geen conversie mis!

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Wanneer er gezocht wordt in de zoekmachine, staat jouw website dan helemaal onderaan of geen eens op de eerste pagina? Oeps. En nu? Zorg dat jij mij wel kunt vinden en ik maak een scan van jouw online activiteiten. Zo zie je precies wat te optimaliseren valt binnen jouw eigen website en waar online nog kansen en mogelijkheden liggen. Deze nemen wij samen door en schrijven een plan van aanpak, zodat jouw vindbaarheid verbeterd.

Om het zoeken te besparen, kun je HIER klikken en heb je mij snel gevonden!

GOOGLE ADWORDS

Zeker weten dat jij op plek nummer 1 staat als mensen naar jou zoeken in de zoekmachine van Google? Dat kan door te adverteren in Google Adwords, het advertentieprogramma van Google. Zo ben je altijd vindbaar en bereik je een grote hoeveelheid potentiele klanten die op zoek zijn naar jou, jouw service of dienst.

Start vandaag nog! Neem contact op.

ONLINE ADVERTISING

We staan op met Facebook en gaan er mee naar bed. Of was dit nou Instagram? Of toch Snapchat? Welk sociale account het ook is, ook jouw doelgroep is dagelijks actief op sociale media. Dus waarom juist niet op deze kanalen je advertenties tonen? Ook kan ik je helpen met remarketing via Facebook bijvoorbeeld. Bezoekers van jouw website krijgen op deze manier op andere webpagina’s en sociale media kanalen jouw advertentie te zien. Grote kans dat ze dan weer terug komen of toch nog even een online bestelling afronden en plaatsen!

Neem contact op en ik vertel je graag meer.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Wil jij online aanwezig zijn maar weet je niet op welke sociale media kanalen jouw publiek zit? Of ben je al actief, maar zie je hier geen resultaten van terug? Vraag om mijn advies! Met Marketing Rumors help ik je graag met het opstellen van een social media plan, het analyseren van de markt, het onderzoeken van de mogelijkheden, de juiste content (de praatjes en plaatjes) en adviseer ik jou in een passende strategie. Er kan geholpen worden bij het monitoren van alle gesprekken die online plaatsvinden of de dingen die over jou gezegd worden. Ook kan ik voor jou of jouw team een op maat gemaakte training aanbieden, zodat jullie zelf alle do’s en don’ts van deze platformen kennen en weten toe te passen.

Get social! Vraag naar de mogelijkheden.

EMAIL MARKETING

Heb jij een database vol met contacten maar heb je geen tijd of kennis van emailmarketing? Zonde! Want grote kans dat deze contacten geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf. Dit kan door middel van nieuwsbrieven, een specifieke (verjaardag) groet of ten behoeve van sales om een product, nieuwe lancering of aanbieding te promoten. Hulp nodig met het optimaliseren van je database (CRM)? Wil je dat de data geanalyseerd wordt om te kijken hoe je er voor staat? Wil je hulp bij het opstellen van een kalender of content? Of wil je daadwerkelijk iemand ie dit voor je beheert en uitstuurt? Wat het ook is, ik help je graag!

MAIL me (Ha! die is flauw. Bellen of appen mag natuurlijk ook)

CAMPAGNE MANAGEMENT

Online campagnes zijn perfect rondom een specifiek doel of thema. Bijvoorbeeld om meer naamsbekendheid te genereren, of rondom de lancering van een nieuw product. Of juist om jullie kerstthema ook online onder de aandacht te brengen. Dit kan door middel van een leuke win-actie, een online game of bijvoorbeeld een online advertentie campagne gericht op een specifieke doelgroep.

Benieuwd naar mijn advies? Neem contact op.