Zoekmachine marketing door online marketingbureau Marketing Rumors
348450
page-template-default,page,page-id-348450,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

ZOEKMACHINE MARKETING

online-marketing-bureau-zwolle

Zoekmachine optimalisatie/ SEO

Zoekmachine optimalisatie wordt vaak afgekort met SEO, wat staat voor search engine optimization. Het betekent letterlijk: optimaliseren voor de zoekmachine. Met SEO kijken wij naar twee aspecten: on-page SEO en off-page SEO. 

Ontdek meer

On-page SEO

Bij on-page SEO starten we met een SEO-analyse, waarbij we een scan maken van je website en kijken naar de techniek die hier achter zit. Dit alles draagt bij aan een zoekmachine vriendelijke website en zorgt er dus voor dat jouw website hoger in de zoekmachine wordt weergegeven. We halen de grote fouten eruit, maar blijven maandelijks de pagina’s optimaliseren om uiteindelijk beter te scoren. Daarnaast kijken wij ook naar lokale SEO-mogelijkheden binnen Google, zoals een Google My Business account.

online-marketing-bureau-zwolle

Off-page SEO

Off-page SEO, ook wel bekend als linkbuilding of backlinks, is nog steeds één van de belangrijkste factoren voor Google om jouw website relevantie te beoordelen. Want hoe meer websites er praten over jou én zelfs doorverwijzen (d.m.v. een link) naar jouw website, hoe belangrijker jij gezien wordt. Google ziet dit namelijk als een stem, een erkenning. Iemand stuurt namelijk zijn bezoeker naar die van jou! 

Juist omdat linkbuilding voor Google zo zwaar mee weegt, zie je veel misbruik rondom linkbuilding wat door Google gezien wordt als Blackhat SEO. Door bij Google op deze manier op te vallen, kan resulteren in een zogeheten ‘penalty’ waarbij jouw website compleet verdwijnt van de eerste pagina’s in de zoekmachine: tijdelijk en soms zelfs blijvend. Om dit te voorkomen is het dus raadzaam vooraf advies in te winnen bij een zoekmachine specialist, of om dit uit handen te geven. 

Marketing Rumors kan jou helpen bij het opstellen van een adviesplan rondom Linkbuilding of neemt dit werk volledig uit handen.

online-marketing-bureau-zwolle

Zoekmachine advertising door middel van Google Adwords

Zeker weten dat jij op plek nummer 1 staat als mensen naar jou zoeken in de zoekmachine van Google? Dat kan door te adverteren in Google Adwords, het advertentieprogramma van Google. Zo ben je altijd vindbaar en bereik je een grote hoeveelheid potentiële klanten die op zoek zijn naar jou, jouw bedrijf, evenement, service of dienst.

online-marketing-bureau-zwolle

WIL JIJ OOK JOUW ONLINE ZICHTBAARHEID VERGROTEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

ContactContact